Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ



ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ: 
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ
ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.
Πρόγραμμα φθινοπωρινών δικών: 
1)       Κιάτο, 23-09-13, Δευτέρα: Τροχαία Κιάτου vs Κίνημα Δεν Πληρώνω και πολίτες. Κατηγορούμενοι ο πρόεδρος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλης Παπαδόπουλος  και άλλοι συναγωνιστές και πολίτες για τη δράση τους ενάντια στο νόμο Ρέππα και τη διαμαρτυρία τους για τη χρήση της Τροχαίας (που πηρώνει ο ελληνικός λαός) ως ιδιωτική security των...
μεγαλοεργολάβων. Η δίκη ανεβλήθη για τις 31 Μαρτίου 2014 στο Κιάτο.


2)       Κόρινθος, 07-10-13, Δευτέρα: Ολυμπία Οδός Α.Ε. vs Κίνημα Δεν Πληρώνω. Κατηγορούμενοι ο πρόεδρος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλης Παπαδόπουλος  για τη δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω ενάντια στα διόδια του δρόμου καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών. Η δίκη ξεκίνησε , διεκόπη λόγω παρελεύσεως ωραρίου και θα συνεχιστεί την Δευτέρα 14/10/13 , 9 πμ στην Κόρινθο
3)       Αθήνα (Ευελπίδων), 23-10-13, Τετάρτη: Νέα Οδός Α.Ε. vs Κίνημα Δεν Πληρώνω και κατοίκους Αφιδνών. Κατηγορούμενοι ο πρόεδρος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλης Παπαδόπουλος και άλλοι τρεις κάτοικοι Αφιδνών για τη δράση του Κινήματος ενάντια στα διόδια.
4)       Λάρισα, 25-10-13, Παρασκευή: Αιγαίον Α.Ε. vs Κίνημα Δεν Πληρώνω. Κατηγορούμενος το μέλος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω και υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Δεν Πληρώνω Έβρου, Μάκης Δαμουλιάνος για τη δράση του Κινήματος Δεν Πηρώνω ενάντια στα διόδια.
5)       Βέροια, 31-10-13, Πέμπτη: ΔΕΗ Α.Ε. vs Νίκος Ασλάνογου. Ο Νίκος Ασλάνογλου κατηγορείται από τη ΔΕΗ Α.Ε. για την πρωτοπόρα δράση του στις αλληλέγγυες επανασυνδέσεις ρεύματος σε φτωχούς συνανθρώπους μας.
6)       Αθήνα (Ευεπίδων), 15-11-13, Παρασκευή: Χρυσαυγίτες vs Κίνημα Δεν Πληρώνω. Στα δικαστήρια δύο χρυσαυγίτες εναντίον του προέδρου της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλη Παπαδόπουλου, χειρουργού οφθαλμίατρου. 
7)       Πάτρα, 22-11-13, Παρασκευή: Ολυμπία Οδός Α.Ε. vs Κίνημα Δεν Πληρώνω. Κατηγορούμενος ο πρόεδρος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλης Παπαδόπουλος για τη δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω ενάντια στα διόδια του δρόμου καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών.
8)       Τρίτη, 04-03-14, Νέα Οδός Α.Ε. vs Κίνημα Δεν Πληρώνω και 11 κατοίκους Αφιδνών. Κατηγορούμενοι ο πρόεδρος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλης Παπαδόπουλος και άλλοι έντεκα κάτοικοι του Δήμου Ωρωπού για τη δράση του Κινήματος ενάντια στα διόδια.

 
ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου