Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ : ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Πανό του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μπροστά στα δικαστήρια της Πάτρας
Το μονομελές πλημμελειοδικείο Πάτρας αθώωσε, τον Ανέστη και τον Γιώργο,  για τις κατηγορίες της παρακώλυσης συγκοινωνιών και της διακεκριμένης φθοράς, ενώ επέβαλλε στον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου τους ποινή φυλάκισης 5 μηνών,  με αναστολή, για απλή φθορά  (θραύση μπάρας). Φυσικά ασκήθηκε έφεση.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι   η άρνηση πληρωμής διοδίων και η συνεπαγόμενη εξ αιτίας αυτής  καθυστέρηση στη διέλευση των οχημάτων δεν συνιστά παρακώλυση συγκοινωνιών....
Το αποτέλεσμα αυτό, όπως μας επεσήμανε ο συνήγορος των κατηγορουμένων και δικηγόρος της νομικής ομάδας του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Χρήστος Λιαρομμάτης, από την Πάτρα, είναι πολύ  σημαντικό, καθώς δημιουργεί  δεδικασμένο και αποτελεί πλέον νομολογία.

Επίσης ότι η μπάρα δεν αποτελεί αντικείμενο που υφίσταται για το κοινό δημόσιο  όφελος αλλά απλά περιουσιακό στοιχείο της ιδιωτικής εταιρίας και έτσι πρόκειται για απλή και όχι διακεκριμένη φθορά.
Όσο και αν προσπαθούν οι μεγαλοεργολάβοι της Ολυμπίας Οδού δεν θα κάμψουν το φρόνημα των πολιτών και του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε ενάντια στη ληστρική αντιμετώπιση των πολιτών σε ένα δρόμο καρμανιόλα σαν την Κορίνθου - Πατρών.

 (διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση ΕΔΩ:
ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΚΗ, ΓΙΑ ΦΘΟΡΑ ΣΕ ΜΠΑΡΑ, 2 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ )





Καυτατζόγλου 8,  1οςόροφος ,
 Πατήσια, 111 44, Αθήνα,  
Τηλ. 211 0192839
e-mail: epitropes2010@gmail.com

                    www.kinimadenplirono.eu


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου