Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΤΡΑ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ: Κάποιος έβαλε τις δύο μολότοφ στο κράνος του πελάτη μου

Ο Χρήστος Λιαρομμάτης σε συγκέντρωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω ενάντια στις κατασχέσεις
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ: ''Κάποιος έβαλε τις δύο μολότοφ στο κράνος του πελάτη μου'' - Σαθρό το κατηγορητήριο για την εξέλιξη με τους συλληφθέντες στα επεισόδια στη διάρκεια της πορείας του Πολυτεχνείου στην Πάτρα μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισής τους Χρήστος Λιαρομμάτης.

Οπως είπε...στον Max FM το κατηγορητήριο είναι σαθρό. Ιδιαίτερα για τον νεαρό μουσικό που συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα, υποστήριξε πως πήγαινε στον γιατρό του. Σταμάτησε το μηχανάκι του στην οδό Γούναρη και Κανακάρη έβγαλε το κράνος του, είδε την φασαρία και σταμάτησε να δει το γίνεται. Δεν συμμετείχε καν στην πορεία. 
 
Ξαφνικά βρέθηκαν εκεί δύο αστυνομικοί, τον είδαν με μακριά μαλλιά, τον ακινητοποίησαν, του χτύπησαν το κεφάλι στον τοίχο, τον γονάτισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Στη συνέχεια έβγαλαν από το κράνος του δύο μολότοφ. Ο νεαρός δεν είχε μαζί του σακίδιο...
Οπως είπε ο κ. Λιαρομάτης "κάποιος έβαλε τις μολότοφ στο κράνος του νεαρού. Δεν ήταν δυνατόν ο πελάτης μου να φορά κράνος πάνω στο μηχανάκι και να έχει μέσα σε αυτό τις μολοτοφ", είπε. 
Συμπλήρωσε πώς πρόκειται για μουσικό αναγνωρισμένης αξίας στο πανελλήνιο, με συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις, ο οποίος είναι και κομμωτής. 
Όσον αφορά στους άλλους συλληφθέντες δήλωσε πως κατηγορούνται για "διατάραξη οικιακής ειρήνης" μόνο και μονο επειδή συμμετείχαν στην πορεία. 
 
Δεν υπάρχει καμία κατηγορία σε βάρος τους για πρόκληση επεισοδίων. Αλλωστε, όπως είπε, ο ένας είναι δημοσιογράφος και ο άλλος παραγωγός σε ραδιόφωνο και συνελήφθησαν κάτω από το σπίτι του ενός στην οδό Καρόλου, ενώ περπατούσαν... 45 λεπτά μετά το τέλος της πορείας. 
 
Δε βρέθηκαν πάνω τους ούτε πέτρες, ούτε ρόπαλα, ούτε το παραμικρό στοιχείο. 
 
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος των Αστυνομικών  Υπαλλήλων Σταύρος Τσεκούρας δήλωσε πως ουδέποτε συνάδελφοί του στην Πάτρα έχουν προβεί σε τέτοιες ενέργειες και διαψεύδει κατηγορηματικά τον κ. Λιαρομμάτη. "Θα φανεί από την εξέταση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων η αλήθεια", είπε. 
"Αν έχει στοιχεία ο κ. Λιαρομμάτης  να πάει στον Εισαγγελέα.
Δεν υπάρχει περίπτωση συνάδελφοί μου να έστησαν κατηγορία", κατέληξε.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου