Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Την Πεμπτη 8/1/14 η δίκη του συναγωνιστή Βασίλη Παπαδόπουλου από τους μεγαλοεργολάβους

Ενώ ο λαός   θα ξανασχοληθεί με το στημένο παιχνίδι των εκλογών αναθέτοντας (οι περισσότεροι) για μια ακόμη φορά τις τύχες τους στα χέρια ενός άλλου διαχειριστή του συστήματος, αγωνιστές εξακολουθούν να σέρνονται στα δικαστήρια με στημένες κατηγορίες .


Νέα Δίκη του συναγωνιστἠ Βασίλη Παπαδόπουλου από τους μεγαλοεργολάβους στις 8/2/15

ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ - 9 πμ,  κτηριο 2 , αιθ. 4  (αρ. πινακίου 13)

Οι προκρούστηδες που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς μας δρόμους, τους δρόμους που φτιάχτηκαν με τα λεφτά των παπουδων, των πατεράδων και εμάς των ίδιων, νομίζουν ότι με το διαρκές δικαστικό κυνηγητό θα κάμψουν το φρόνημα των αγωνιστών....


Την Πέμπτη 8 / 1 / 15 , στις 9 πμ, δικάζουν τον Βασίλη Παπαδόπουλο του Κινήματος Δεν Πληρώνω, μαζί με άλλους 11 κατοίκους των Αφιδνών.
Η κατηγορία μεταξύ άλλων, είναι ότι 40 άγνωστοι προξένησαν ζημιές ύψους 122.576 ευρώ, στον εξοπλισμό του σταθμού διοδίων Αφιδνών.

Μόνιμος μάρτυρας κατηγορίας σε αυτές τις δίκες που η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ διεξάγει κατά του κινήματος των πολιτών ενάντια στα διόδια είναι ο διευθυντής της Σπυρίδων Ντάψης του Δημητρίου, ως εμφαίνεται και στο σχετικό, επισυναπτόμενο, κλητήριο θέσπισμα.

Να ξέρουν οι κάθε λογής εταιρίες που εκμεταλλεύονται την εθνική δημόσια περιουσία μας, που κάποιοι πολιτικοί τους την εκχώρησαν εν μία νυκτί, ότι δεν μας φοβίζουν. 
Αντίθετα, οι άδικες κατηγορίες θα καταρρεύσουν και θα αποκαλυφθεί το πολιτικό και εκφοβιστικό περιεχόμενο αυτών των δικών ενάντια σε όσους παλεύουν για τα νόμιμα κατοχυρωμένα συνταγματικά μας δικαιώματα.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω υπόσχεται οτι θα μετατρέψει και αυτή την δίκη σε μια λαϊκή διαδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εκχώρηση του εθνικού μας πλούτου και των συνταγματικών μας δικαιωμάτων σε μια χούφτα ντόπιων και ξένων καπιταλιστών. 


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 
ΕΙΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ !
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου