Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ: Λάρισα - Αθώοι κρίθηκαν τελικά 20 Θεσσαλοί στις δίκες για τα διόδια στη Λάρισα

 Αθώοι κρίθηκαν αργά σήμερα το μεσημέρι από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας 20 Θεσσαλοί πολίτες που κάθισαν  στο «σκαμνί» αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και διέγερση.

Η υπόθεση αφορούσε κινητοποιήσεις κατά των διοδίων που πραγματοποιήθηκαν στο Μοσχοχώρι και το Μακρυχώρι το Μάρτιο του 2011, ενώ το δικαστήριο δέχτηκε πως οι κατηγορούμενοι μοίραζαν έντυπο ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους οδηγούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα επρόκειτο να γίνει στο ίδιο δικαστήριο η δίκη άλλων 7 Θεσσαλών αγωνιστών κατά των διοδίων, ...
αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τον Δεκέμβριο του 2015, αφού είχε παρέλθει η ώρα λειτουργίας των δικαστηρίων

Οι τρεις νέες δίκες για 37 συμμετέχοντες σε διαμαρτυρίες κατά των διοδίων ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στη Λάρισα, με ένα ακόμη επεισόδιο να προστίθεται στο... σήριαλ της βιομηχανίας διώξεων όπως το χαρακτηρίζουν τα μέλη των κινημάτων κατά των διοδίων.

Σημειώνοντας ότι για τη μία δίκη μάλιστα δεν είχαν ενημερωθεί, οι κατηγορούμενοι και τα μέλη των κινήσεων κατά των διοδίων πάντως τονίζουν ότι η σκέψη για την κατάργηση των σταθμών συνεχώς ωριμάζει.

Μάλιστα υπογραμμίζουν πως σε κάθε περίπτωση ο αγώνας τους θα συνεχιστεί μέχρι να δικαιωθούν όλοι όσοι αντιδρούν κατά της ύπαρξης του μεγάλου αριθμού των διοδίων στη Θεσσαλία.


thessaliatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου