Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΕΒΛΗΘΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 18/9/15 Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 11 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ

Σήμερα Πέμπτη 8 / 1 / 15 , στις 9 πμ, επρόκειτο να δικαστεί ο  Βασίλης Παπαδόπουλος, του Κινήματος Δεν Πληρώνω, μαζί με άλλους 11 κατοίκους των Αφιδνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σαθρό κατηγορητήριο περιλαμβάνει σαν κατηγορούμενο και έναν Αλβανό εργαζόμενο εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά από την  Αττική, ο οποίος δεν είχε ακουστά ούτε κατ' όνομα τις Αφίδνες και τα διόδια της. Επίσης κατηγορούμενες είναι πολλές γυναίκες, ένας στρατηγός και άλλοι.

Η δίκη ανεβλήθη για την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 , λόγω μη κλητεύσεως δύο εκ των κατηγορουμένων.

Ο συνήθης μάρτυρας κατηγορίας Σπυρίδων Νταψής, διευθυντής της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ,  απουσίαζε και από την σημερινή διαδικασία....

Δεκάδες αλληλέγγυοι, μέλη και φίλοι του Κινήματος Δεν Πληρώνω, παρευρίσκονταν μέσα και έξω από την αίθουσα (κτήριο 2 , αίθουσα 4), ενώ πλήθος αστυνομικών , ενστόλων και ασφαλιτών, ήταν στον χώρο. 


................

 

 
Τον επόμενο μήνα διεξάγεται στη Λαμία η δίκη του Χρήστου Μαγκούφη, πρώην βουλευτή του Πασοκ, που είχε κακοποιήσει βάναυσα την συναγωνίστρια Σούλα Γαλάνη, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του Κινήματος Δεν Πληρώνω, σπάζοντας της, μεταξύ άλλων και ένα πλευρό. 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου