Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !

 

Μια νέα δικογραφία, ενάντια σε δεκάδες κατοίκων του δήμου Ωρωπού και σε μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω στήθηκε από τη χούντα των μεγαλοεργολάβων.


Η δικογραφία αυτή στηρίχτηκε σε μια μεγάλη προβοκάτσια της αστυνομίας ...

η οποία απέκλεισε τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου, προσπαθώντας να στήσει, κατόπιν εντολής των υπαλλήλων των μεγαλοεργολάβων, υπουργών Δένδια και Χρυσοχοϊδη, μια νέα δίωξη ενάντια στους κατοίκους και στο Κίνημα Δεν Πληρώνω.

Η νέα αυτή δίωξη - και οι κλήσεις σε απολογίες - στήθηκε την στιγμή που ξεκίνησαν και ετοιμάζονται νέες κινητοποιήσεις ενάντια στα νέα διόδια που πρόκειται να στηθούν στον Άγιο Στέφανο, στο κόμβο της Βαρυμπόμπης, στον κόμβο Καλυφτάκη και στη Μεταμόρφωση.

Το φιλέτο των νέων διοδίων στα Βόρεια προάστια έχει ανοίξει την όρεξη στους εκμεταλλευτές των εθνικών μας δρόμων που προσπαθούν με στημένες κατηγορίες να τρομοκρατήσουν τους αντιστεκόμενους και εξοργισμένους κατοίκους.
Πάνω από 70 είναι οι καλούμενοι σε απολογία, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές!!

Το πογκρόμ των μαζικών διώξεων θυμίζει γερμανική κατοχή.
Πολλά μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω είναι ανάμεσα στους καλούμενους σε απολογία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλήση σε απολογία γίνεται στο τμήμα τροχαίας Καπανδριτίου, που βρίσκεται στην Αυλώνα (!).
Η προσέγγιση εκεί γίνεται μόνο άν πληρώσεις διόδια!!

Αργότερα θα προστεθούν και νέα στοιχεία για την στημένη προβοκάτσια.
Απαιτούμε το σταμάτημα κάθε δίωξης ενάντια στους κατοίκους και το κίνημα Δεν Πληρώνω! Ελεύθεροι δρόμοι για όλους χωρίς διόδια!

Καλούμε όσους κατοίκους λάβουν κλήση για έγγραφες εξηγήσεις να έλθουν σε επαφή με το Κίνημα Δεν Πληρώνω στα τηλέφωνα του Κινήματος, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε ενιαία και την νέα δίωξη.


Δείτε παρακάτω τόσο μια τυπική κλήση σε απολογία

 
Διαβάστε και την "προφητική" ανακοίνωση - καταγγελία του Κινήματος Δεν Πληρώνω για την προβοκάτσια της αστυνομίας, για την 16η Φεβρουαρίου 2014:

"Χιλιάδες κάτοικοι και αγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω διαδήλωσαν σήμερα στα διόδια Αφιδνών. Η συγκέντρωση ήταν πραγματικά μεγαλειώδης. Παρά τα εκατοντάδες ΜΑΤ και τις ισχυρότατες δυνάμεις καταστολής που έστειλαν οι υπάλληλοι των μεγαλοεργολάβων Χρυσοχοΐδης και Δένδιας, η δυναμική και μαζικότατη παρουσία των εξεγερμένων κατοίκων και αγωνιστών εξασφάλισε την νικηφόρα έκβαση και αυτής της πολύ κρίσιμης μάχης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι αστυνομικές δυνάμεις αρχικά προσπάθησαν να αποκλείσουν την εθνική οδό για να καταστείλουν τους αγωνιζόμενους αλλά η προσπάθειά τους αυτή απέβη άκαρπη εξαιτίας της μαζικότατης αντίστασης των χιλιάδων συγκεντρωμένων κατοίκων. 

Τελικά η αστυνομία απέκλεισε την εθνική οδό στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου δημιουργώντας ουρές χιλιομέτρων στον παράδρομο. 
Μετά από λίγα λεπτά όμως και λόγω της δυναμικής στάσης των διαδηλωτών η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε και τα οχήματα διέρχονταν και πάλι ελεύθερα από τα διόδια Αφιδνών.

Το κύριο αγωνιστικό και πολιτικό πρόταγμα του Κινήματος Δεν Πληρώνω είναι η κατάργηση των διοδίων της ντροπής και των σκανδαλωδών και αντισυνταγματικών συμβάσεων παραχώρησης με τις οποίες παραδίδονται άνευ όρων οι δρόμοι μας στους ιδιώτες και αρπάζονται δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του ελληνικού λαού και πηγαίνουν στις τσέπες των κρατικοδίαιτων μεγαλοεργολάβων και των διαπλεκομένων συμφερόντων. Μπροστά στην εντεινόμενη αστυνομοκρατία του κράτους των μεγαλοεργολάβων θα απαντάμε ακόμη πιο δυναμικά και μαζικά. Δε θα σταματήσουμε μέχρι την τελική νίκη. Απελευθέρωση των εθνικών μας δρόμων τώρα!

Οι δρόμοι ανήκουν στο λαό, πάρτε τις παράγκες σας και φύγετε από δω!! ''



Κίνημα Δεν Πληρώνω

Καυτατζόγλου 8, Αθήνα, ΤΚ:11144




Επικοινωνείστε: 

Θεοδόσης Τεμζελίδης: 6945954700 (vod)
Αποστόλης Ντακούλας: 6977244740 (cosmote)
Αλέξανδρος Δαμιανάκος: 6957025139 (what's up) 
Αχιλλέας Μανιάτης: 6998553063 (wind)

e-mail: epitropes2010@gmail.com

www.kinimadenplirono.eu   

www.oxidiodia.gr 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου